This post is also available in: English (Englanti)

Adventin aikana on tärkeää, että jokainen katolilainen omistaa enemmän aikaa rukoukselle ja Raamatun lukemiselle ja osallistuu parannuksen sakramenttiin ennen Joulua.

Suomen Caritaksen tämänvuotinen adventtikeräys tukee erityistarpeisten lasten koulumatkaa Libanonissa. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla www.caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Jouluaattona perhemessu on klo 14.00. Lapsia, jotka haluavat osallistua jouluaaton perhemessuun enkeleinä tai paimenina pyydämme kokoontumaan seurakuntasaliin klo 13.00. Messu tagologin kielellä on klo 16.00. Jouluyön messu on klo 24.00, puoli tuntia ennen jouluyön messua lauletaan joululauluja.

Joulupäivänä 25.12 piispan messu on klo 12.00, messu englanniksi klo 14.00, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00.

Pyhän perheen juhla vietetään ensi sunnuntaina eli joulun toisena päivänä, 26.12. Messujen aikataulu on kuukauden neljännen sunnuntain mukainen.

Kutsumme 5-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhään kouluun ensi sunnuntaina 26.12 klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa 11. tammikuuta 2022 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

On nyt mahdollista maksaa kolehti, uhrikynttilä- tai kahvimaksu pankkikortilla tai lähimaksulla. Maksu voidaan suorittaa seurakuntasalissa messun jälkeen.

Fides-lehden uusi numero on ilmestynyt paperisena versiona ja on saatavissa kirkon eteisestä.

Toivotamme kaikille siunattua Herramme Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa!

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo