This post is also available in: English (Englanti) Polski (Puola)

Voimme auttaa sodasta kärsiviä ukrainalaisia Suomen Caritaksen välityksellä. Caritas-järjestöt auttavat tuhansia maan sisällä paenneita henkilöitä, jotka etsivät nyt epätoivoisesti suojaa sekä Länsi-Ukrainassa että ulkomailla. Kaksi Caritas-organisaatiota tarjoavat maan sisäisille pakolaisille ajantasaista tietoa tilanteesta, ruokaa, juomavettä ja henkilökohtaisia hygieniatarvikkeita sekä turvallisen paikan nukkua, syödä ja peseytyä. Caritaksen henkilökunta ja vapaaehtoiset tarjoavat myös turvallisen kuljetuksen kotiseudultaan pakoon lähteneille perheille. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla www.caritas.fi/lahjoita tai suoraan Caritaksen tilille. Lisää tietoa ilmoitustaululla.

Suomen Caritaksen paastokeräys tukee paimentolaiskansaan kuuluvien naisten elinkeinoja ja ruokaturvaa Turkanan maakunnassa, Keniassa. Alue on yksi Kenian köyhimmistä ja nälän uhka on jatkuvasti läsnä. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivulla (caritas.fi) suoran Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Miestenpiirin tapaaminen on ensi tiistaina 8.3 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa. Aiheena on gender-ideologia.

Seurakuntaneuvoston kokous on ensi keskiviikkona 9.3 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Ristintien hartaus suomeksi on paastonaikana perjantaisin iltamessun jälkeen ja sunnuntaisin klo 9.30.

Paastonajan retriitti on ensi lauantaina 12.3 klo 10.00 – 15.00. Sen aihe on: ”Ristintiellä Jeesuksen seurassa.” Ilmoittautumiset seurakunnan kansliaan.

Messu Karjaalla, pyhän Katarinan kirkossa on ensi lauantaina 12.3 klo 14.00.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo