This post is also available in: English (Englanti) Polski (Puola)

Ryhmä seurakuntalaisia järjestää basaarin ja kerää lahjoituksia Ukrainan sodan uhreille. Basaari järjestetään sunnuntaina 27. maaliskuuta kello 11–17 seurakuntasalissa. Voidaan lahjoittaa leivonnaisia ja muita hyväkuntoisia esineitä myytäväksi basaarin aikana. Voidaan lahjoittaa pakolaisten tarvitsemia tavaroita, esimerkiksi: peittoja ja lämpöpeittoja, makuupusseja, patjoja, vaatteita (uusia tai hyväkuntoisia käytettyjä), hygieniatuotteita, desinfiointiaineita, elintarvikkeita, joilla on pitkä säilyvyysaika, tulitikkuja, paristoja, ladattuja varavirtalähteitä, taskulamppuja, kynttilöitä, ensiapupakkauksia. Basaariin tai kuljetukseen tarkoitettuja tavaroita voidaan toimittaa seurakuntaan viikon aikana. Kerätyt rahat lahjoitetaan Varsovan Jerusalemin sisarten yhteisölle.

Suomen Caritaksen paastokeräys tukee paimentolaiskansaan kuuluvien naisten elinkeinoja ja ruokaturvaa Turkanan maakunnassa, Keniassa. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivulla (caritas.fi) suoran Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Herran syntymän ilmoittamisen juhlapyhä vietetään ensi perjantaina 25.3. Messu on klo 8.00 ja 18.00. Samana päivänä paavi Franciscus omistaa Venäjän ja Ukrainan Neitsyt Marian Tahrattomalle Sydämelle.

Marian Legioona – rukousryhmä kokoontuu ensi perjantaina iltamessun ja ristintien jälkeen seurakuntasaliin.

Ristintien hartaus suomeksi on paastonaikana perjantaisin iltamessun jälkeen ja sunnuntaisin klo 9.30.

Ensikommuunio- ja vahvistusopetus on ensi lauantaina 26.3 seurakuntasalissa.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhäkouluun ensi sunnuntaina 27.3 klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo