This post is also available in: English (Englanti)

Järjestetään basaari seurakuntasalissa Ukrainan sodan uhrien hyväksi sunnuntaina 27.3 klo 10.00 – 19.00. Tarjolla on leivonnaisia ja erilaisia esineitä. Basaarin tuotto lähetetään Jerusalemin sisarten yhteisölle Varsovaan. Sisaret järjestävät majoituksen ja ruokailun sadoille sotaa paenneille ukrainalaisille.

Suomen Caritaksen paastokeräys tukee paimentolaiskansaan kuuluvien naisten elinkeinoja ja ruokaturvaa Turkanan maakunnassa, Keniassa. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivulla (caritas.fi) suoran Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on ensi perjantaina 1.4. Adoraatio alkaa ristintien jälkeen ja kestää keskiyöhön asti.

Eukaristinen adoraatio on ensi lauantaina 2.4 klo 15.30–17.30. Rukoukset lausutaan englannin kielellä.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa on ensi sunnuntaina 3.4 klo 16.00.

Ristintien hartaus suomeksi on paastonaikana perjantaisin iltamessun jälkeen ja sunnuntaisin klo 9.30.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikot järjestävät kaikille avoimen retriitin perjantaista sunnuntaihin 8.-10. huhtikuuta Turussa. Sen teema on: ”Kristuksen risti Jumalan äärettömän rakkauden ilmoituksena.” Lisää tietoa tästä.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo