Basaari Ukrainan sodan uhrien hyväksi on tuonut 2175 euroa. Kiitämme basaarin järjestäjiä ja osallistujia. Rahat on lähetetty Jerusalemin sisarten yhteisölle Varsovaan. Toinen basaari järjestetään ensi sunnuntaina 10.4.

Suomen Caritaksen paastokeräys tukee paimentolaiskansaan kuuluvien naisten elinkeinoja ja ruokaturvaa Turkanan maakunnassa, Keniassa. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivulla (caritas.fi) suoran Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Maria-klubi senioreille on ensi keskiviikkona 6.4. Messu alkaa klo 14.00 ja sen jälkeen on tapaaminen seurakuntasalissa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikkojen tapaaminen on ensi torstaina 7.4 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Ensikommuunio- ja vahvistusopetus on ensi lauantaina. Ensikommuuniolasten vanhempien tapaaminen on ensi lauantaina klo 10.40 kirkossa.

Messu Karjaalla, pyhän Katarinan kirkossa on ensi lauantaina 9.4 klo 14.00.

Ensi sunnuntai on Herran kärsimisen palmusunnuntai. Palmusunnuntaina juhlimme Jeesuksen voittoisaa Jerusalemiin saapumista. Palmun oksien siunaus on klo 10.00 englantilaisen koulun edessä, sen jälkeen on riemullinen kulkue kirkkoon ja päämessu. Voidaan tuoda omat palmun tai pajun oksat siunattavaksi. Ei ole ristintien hartautta ennen päämessua eikä perhemessua ensi sunnuntaina.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikot järjestävät kaikille avoimen retriitin perjantaista sunnuntaihin 8.-10. huhtikuuta Turussa. Sen teema on: ”Kristuksen risti Jumalan äärettömän rakkauden ilmoituksena.” Lisää tietoa tästä.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo