This post is also available in: English (Englanti)

Kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka ovat auttaneet toteuttamaan pyhän viikon liturgian. Kiitämme sakastinhoitajia, kanttoria, kuoroa, messunpalvelijoita, lukijoita, kiitämme niitä, jotka hoitivat kukkien koristelun kirkossa ja seurakuntasalissa.

Koko seuraava viikko kuuluu pääsiäisoktaaviin.

Pääsiäismaanantaina on messu suomeksi klo 10.00, messu vietnamiksi klo 11.30 ja messu englanniksi klo 18.00

Ekumeenista rukoushetkeä Ukrainan ja maailman rauhan puolesta vietetään Helsingin tuomiokirkon portailla 2. pääsiäispäivänä maanantaina 18.4. kello 12.00.

Tapaaminen synodista on ensi torstaina 21.4 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Pääsiäisliturgia ukrainaksi on ensi lauantaina 23.4 klo 12.30.

Pyhä Messu unkarin kielellä on ensi lauantaina 23.4 klo 16.00.

Messu Hyvinkäällä, Vanhassa kirkossa on ensi lauantaina 23.4 klo 16.00.

Jumalan laupeuden juhla vietetään ensi sunnuntaina 24. huhtikuuta. Pyhä Faustina Kowalska sai Jeesukselta (1935) kehotuksen levittää maailmaan uskoa ja luottamusta Hänen jumalalliseen laupeuteensa – ja Jeesus kertoi, mitä ja miten tulisi rukoilla. Jumalan laupeuden sunnuntaina voidaan saada täydellinen ANE, jos käy ripittäytymässä ja kommuuniolla sinä päivänä ja rukoilee paavin rukousaiheiden puolesta. Ane poistaa osittain tai kokonaan sakramentaalisessa ripissä jo sovitettujen syntien ajalliset rangaistukset, jotka muuten jäisivät kiirastulessa suoritettaviksi.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhäkouluun ensi sunnuntaina 24.4 klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Toivotamme teille kaikille siunattua pääsiäissunnuntaina ja koko pääsiäisaikaa. Hyvää pääsiäistä kaikille!

 

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo