This post is also available in: English (Englanti)

Jumalan laupeuden sunnuntaina 24.4 voimme saada täydellinen ANE. Ane poistaa osittain tai kokonaan sakramentaalisessa ripissä jo sovitettujen syntien ajalliset rangaistukset, jotka muuten jäisivät kiirastulessa suoritettaviksi. Voimme saada tämän hengellinen lahjan, jos olemme käyneet ripittäytymässä ja kommuuniolla ja rukoilemme paavin rukousaiheiden puolesta.

Kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka ovat osallistuneet paastokeräykseen. Keräys tuotti vajaat 900 euroa ja Palmunsunnuntain kolehti 1900 euroa.

Kaksi basaaria Ukrainan sodan uhrien hyväksi on tuonut 3077 euroa. Lähetettiin 75 laatikkoa tarvikkeita. Kiitämme basaarien järjestäjiä ja osallistujia. Rahat on lähetetty Jerusalemin sisarten yhteisölle Varsovaan.

Messu vietnamin kielellä on ensi lauantaina 30.4 klo 12.00.

Vappuna messut vietetään sunnuntain aikataulun mukaan.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo