This post is also available in: English (Englanti)

Onnittelemme isä Martti Savijokea SCJ hänen pappisvihkimyksensä johdosta. Toivotamme hänelle terveyttä, runsasta Jumalan siunausta ja odotamme hänen saapumistaan Pyhän Marian seurakuntaan vuoden vaihteessa. Isä Martin ensimmäinen messu on siirretty ensi sunnuntaiksi 19.6 klo 10.00 hänen sairastumisensa takia.

Isä Ryszard ja isä Zenon kiittävät heidän merkkipäiviensä vietosta seurakunnassamme, rukouksista, onnitteluista ja kaikista lahjoista.

Miesten piirin tapaaminen on tiistaina 14.6 iltamessun jälkeen.

Kristuksen Ruumiin ja Veren juhlaa vietetään ensi sunnuntaina 19.6. Päämessu alkaa klo 10.00 ja sen jälkeen on Eukaristinen kulkue englantilaisen kouluun asti ja takaisin kirkkoon.

Tervetuloa pyhiinvaellukseen Köyliöön sunnuntaina 19.6. Messu vietetään klo 13.00 pyhän Henrikin surmapaikalla. Bussi Köyliöön lähtee Pyhän Henrikin kirkolta klo 9.00. Ilmoittautumiset Henrikin pappilaan. Pyydämme ilmoittamaan meille, jos joku lähtee omalla autolla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo