This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Johannes Kastajan syntymän juhlapyhä on ensi torstaina 23.6. Messu on klo 18.00.

Jeesuksen Pyhän Sydämen juhlapyhä on ensi perjantaina 24.6. Messu on klo 18.00.

Perinteinen hiippakuntajuhla pidetään lauantaina 13.8.2022 Turussa. Hiippakuntajuhla alkaa juhlallisella messulla Turun tuomiokirkossa klo 11.00. Messussa saa kantaesityksensä suomalaisen, musiikin tohtori Terhi Dostalin säveltämä orkesterimessu. Siinä esiintyy Mikkelin kaupunginorkesterin jousiorkesteri ja Suomen Laulu -kuoro. Sen jälkeen on lounas, joka maksaa 5 euroa. Lounaan jälkeen on pyhän Marian hartaus Koroisessa. Seurakuntamme järjestää bussikuljetuksen. Bussi lähtee klo 8.30 kirkon edestä. Bussikuljetuksen hinta aikuisilta on 20 euroa. Ilmoittautumiset otetaan vastaan kirkon eteisen seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse. Pyydämme suorittamaan maksut etukäteen seurakunnan pankkitilille: FI65 1023 3000 2047 89. Kaikkia, jotka tähän juhlaan lähtevät omalla autolla pyydämme ilmoittautumaan joko kirkon eteisessä ilmoitustaululla olevaan erilliseen listaan tai seurakunnalle sähköpostitse.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo