This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän apostoli Jaakobin juhlaa vietetään maanantaina 25.7, pyhien Joakimin ja Annan muistopäivä on tiistaina, pyhien Martan, Marian ja Lasaruksen muistopäivä on torstaina ja pyhän Olavin muistopäivä on perjantaina.

Perinteinen hiippakuntajuhla pidetään lauantaina 13.8.2022 Turussa. Hiippakuntajuhla alkaa juhlallisella messulla Turun tuomiokirkossa klo 11.00. Sen jälkeen on lounas, joka maksaa 5 euroa. Lounaan jälkeen on pyhän Marian hartaus Koroisessa. Seurakuntamme järjestää bussikuljetuksen. Bussi lähtee klo 8.30 kirkon edestä. Bussikuljetuksen hinta aikuisilta on 20 euroa. Ilmoittautumiset otetaan vastaan kirkon eteisen seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse. Pyydämme suorittamaan maksut etukäteen seurakunnan pankkitilille: FI65 1023 3000 2047 89. Kaikkia, jotka tähän juhlaan lähtevät omalla autolla pyydämme ilmoittautumaan joko kirkon eteisessä ilmoitustaululla olevaan erilliseen listaan tai seurakunnalle sähköpostitse.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo