This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Alfonso Maria de’Liguorin muistopäivä on maanantaina 1.8.

Portugalilainen opiskelijakuoro esittää kristilliset laulut tiistaina 2.8 iltamessun jälkeen.

Pyhän Jean Maria Vianneyn muistopäivä on torstaina 4.8.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on perjantaina 5.8. Adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja kestää keskiyöhön asti.

Herran kirkastumisen juhlaa vietetään lauantaina 6.8. Messu on klo 10.00.

Perinteinen hiippakuntajuhla pidetään lauantaina 13.8.2022 Turussa. Hiippakuntajuhla alkaa juhlallisella messulla Turun tuomiokirkossa klo 11.00. Sen jälkeen on lounas, joka maksaa 5 euroa. Lounaan jälkeen on pyhän Marian hartaus Koroisessa. Seurakuntamme järjestää bussikuljetuksen. Bussi lähtee klo 8.30 kirkon edestä. Bussikuljetuksen hinta aikuisilta on 20 euroa. Ilmoittautumiset otetaan vastaan kirkon eteisen seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse. Pyydämme suorittamaan maksut etukäteen seurakunnan pankkitilille: FI65 1023 3000 2047 89. Kaikkia, jotka tähän juhlaan lähtevät omalla autolla pyydämme ilmoittautumaan joko kirkon eteisessä ilmoitustaululla olevaan erilliseen listaan tai sähköpostitse.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo