This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Dominicuksen muistopäivä on maanantaina 8.8, pyhän Risti Teresa Benedictan juhla on tiistaina 9.8, pyhä Laurentiuksen juhla on keskiviikkona 10.8 ja pyhän Claran muistopäivä on torstaina 11.8.

Perinteinen hiippakuntajuhla pidetään lauantaina 13.8.2022 Turussa. Hiippakuntajuhla alkaa juhlallisella messulla Turun tuomiokirkossa klo 11.00. Sen jälkeen on lounas, joka maksaa 5 euroa. Lounaan jälkeen on pyhän Marian hartaus Koroisessa. Seurakuntamme järjestää bussikuljetuksen. Bussi lähtee klo 8.30 kirkon edestä. Bussikuljetuksen hinta aikuisilta on 20 euroa. On vain kuusi vapaata paikkaa jäljellä. Ilmoittautumiset otetaan vastaan kirkon eteisen seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse. Pyydämme suorittamaan maksut etukäteen seurakunnan pankkitilille: FI65 1023 3000 2047 89.

Pyhän Marian seurakunnan nimikkojuhla on ensi sunnuntaina 14.8. Nimikkojuhla on hengellinen tapahtuma jolloin Jumala lahjoittaa siunauksensa niille, jotka ovat armon tilassa ja osallistuvat pyhään messuun kirkossamme.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo