This post is also available in: English (Englanti)

Seurakuntamme nimikkojuhlan johdosta voidaan saada täydellinen ANE, jos käy ripittäytymässä – eli on armon tilassa – ja kommuuniolla tänään kirkossamme ja rukoilee Isä meidän rukouksen, Uskontunnustuksen ja paavin rukousaiheiden puolesta. Ane poistaa osittain tai kokonaan sakramentaalisessa ripissä jo sovitettujen syntien ajalliset rangaistukset, jotka muuten jäisivät kiirastulessa suoritettaviksi.

Autuaan Neitsyt Marian taivaaseen ottamisen juhlapyhää vietetään maanantaina 15.8. Messu on klo 8.00 ja 18.00.

Aamumessut arkisin vietetään klo 8.00 maanantaista 15.8 alkaen. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina on aamurukous klo 7.30 ja messu suomeksi klo 8.00. Tiistaina ja torstaina on messu englanniksi klo 8.00.

Messu lauantaina on klo 10.00 ja klo 18.00.

Kutsumme kaikki 9-vuotiaat lapset ensikommuunion opetukseen lauantaina 20.8 klo 10.00. Alussa on messu ja sen jälkeen alkaa opetus seurakuntasalissa.

Messu vietnamiksi on sunnuntaina 21.8 klo 11.30 ja messu saksaksi klo 14.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo