This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Marian seurakunta järjestää seurakuntaneuvoston vaalit. Seurakunnan jäsen voi itse ilmoittautua ehdokkaaksi tai ilmoittaa toisen tämän seurakunnan jäsenen, jos tämä kirjallisesti vahvistaa suostumuksensa ehdokkuuteen. Ehdokkaat pitää ilmoittaa kirkkoherralle kirjallisesti 14.11.2022 mennessä. Lomakkeita ehdokkaaksi asettumista varten saa Pyhän Marian kirkosta, kansliasta, seurakunnan verkkosivulta ja seurakuntasalista. Seurakuntaneuvoston tehtävä on kirkkoherran johtamana huolehtia seurakuntaelämästä ja tukea ja edistää sitä, tuoda esille seurakuntalaisten mielipiteitä sekä esittää suosituksia ja mielipiteitä muille hiippakunnan elimille ja neuvostoille. Yksi seurakuntaneuvoston jäsen valitaan hiippakunnan pastoraalineuvostoon edustamaan seurakuntaa.

Ensi viikon kaikki aamumessut klo 8.00 vietetään englanniksi.

Pyhän Ignatios Antiokialaisen muistopäivä on maanantina 17.10., pyhän evankelista Luukkaan juhla on tiistaina 18.10. ja pyhän paavi Johannes Paavali toisen muistopäivä on lauantaina 22.10.

Marian Legioonan ryhmä kokoontuu perjantaisin iltamessun jälkeen seurakuntasaliin.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhäkouluun ensi sunnuntaina 23.10. klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Kutsumme kaikki 14–30-vuotiaat nuoret osallistumaan Maailman nuortenpäiville ensi vuonna Portugalissa. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Kiitämme viime sunnuntain basaarin järjestäjiä. Basaari tuotti runsaat 1000 euroa seurakuntamme hyväksi.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo