This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Marian seurakunta järjestää seurakuntaneuvoston vaalit. Seurakunnan jäsen voi itse ilmoittautua ehdokkaaksi tai ilmoittaa toisen tämän seurakunnan jäsenen, jos tämä kirjallisesti vahvistaa suostumuksensa ehdokkuuteen. Ehdokkaat pitää ilmoittaa kirkkoherralle kirjallisesti 14.11.2022 mennessä.

Marraskuussa rukoilemme kuolleiden puolesta. Pyydämme lähettämään meille edesmenneiden omaistenne ja ystävienne nimet sähköpostitse: maria(ät)katolinen.fi. Poisnukkuneiden nimet luetaan marraskuussa adoraation aikana ja rukoillaan heidän puolestaan.

Täydellinen ane vainajien puolesta tavanomaisin ehdoin myönnetään niille uskoville, jotka marraskuun ensimmäisen ja kahdeksannen päivän välisenä aikana hartaasti käyvät hautausmaalla tai muuten rukoilevat kuolleiden puolesta.

Ane on syyllisyyden puolesta jo poispyyhittyjen syntien ajallisesta rangaistuksesta Jumalan edessä saatu vapautus. Aneen saamiseksi uskovan täytyy olla armon tilassa, minkä lisäksi edellytetään, että: hän on sisäisesti täydellisesti irrottautunut synnistä, jopa lievästä synnistä, hän on sakramentaalisesti tunnustanut syntinsä, hän on ottanut vastaan pyhän eukaristian hän on rukoillut paavin rukoustarkoitusten puolesta.

Maria-klubi on keskiviikkona 2.11. Messu alkaa klo 14.00 ja tapaaminen on messun jälkeen seurakuntasalissa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikkojen tapaaminen on torstaina 5.11 iltamessun jälkeen.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on perjantaina 4.11. Adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja kestää keskiyöhön asti.

Kaikkien poisnukkuneiden uskovien muistopäivää vietetään lauantaina 6.11. Messu suomeksi on klo 10.00 ja messu latinaksi klo 13.00.

Hartaus poisnukkuneiden uskovien puolesta vietetään lauantaina 5.11 klo 13.00 Malmin hautausmaalla katolisessa korttelissa numero 57k.

Eukaristian sakramentin palvonta ja rukous englanniksi pappien puolesta on lauantaina 5.11 klo 15.30

Kaikkien pyhien juhla vietetään sunnuntaina 6.11.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa on sunnuntaina 6.11 klo 16.00.

Kutsumme kaikki 14–30-vuotiaat nuoret osallistumaan Maailman nuortenpäiville ensi vuonna Portugalissa. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo