This post is also available in: English (Englanti) Svenska (Ruotsi) Polski (Puola) Vietnamese (Vietnam)

Isä Zenon Strykowski SCJ viettää  jäähyväismessunsa  sunnuntaina 1.1 klo 10.00 ja keskiviikkona 4.1. hän palaa Puolaan. Isä Zenon on toiminut kolme vuotta seurakunnassamme ja yhteensä 23 vuotta Suomessa. Kiitämme häntä sydämellisesti hänen pastoraalisesta työstään ja toivotamme hänelle runsasta Jumalan siunausta uudessa tehtävässä kotimaassaan.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Vietämme Herran ilmestymisen juhlaa eli loppiaista perjantaina 6.1. Laulamme joululaulut klo 9.30, messu suomeksi on klo 10.00, messu suomeksi lapsille on klo 11.30, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00. Katolilaisilla on velvollisuus osallistua pyhään messuun Loppiaisena.

Seurakuntamme uusi kappalainen isä Martti Savijoki SCJ viettää pyhän messun sunnuntaina 8.1 klo 10.00.

Pyhäkoulu 5-8-vuotiaille lapsille on sunnuntaina 8.1. klo 10.00 seurakuntasalissa.

Kiitos kaikille, jotka ovat hankkineet joululahjat ukrainalaisille lapsille ja tarvikkeet Ukrainassa asuville perheille. Kampanja onnistui hyvin ja tuotti suurta iloa lapsille ja perheille.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa 10. tammikuuta 2023 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Kutsumme kaikki 14–30-vuotiaat nuoret osallistumaan Maailman nuortenpäiville ensi vuonna Portugalissa. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo