This post is also available in: English (Englanti) Svenska (Ruotsi) Polski (Puola) Vietnamese (Vietnam)

Paastonaikana järjestetään keräys Suomen Caritaksen kehitysyhteistyölle. Caritas tekee työtä rauhan, yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän puolesta. Sinun lahjoituksesi tukee naisten ruokaturvaa Keniassa, pienviljelijäperheiden sopeutumista ilmastonmuutokseen Nepalissa, ympäristöoikeudenmukaisuutta Myanmarissa ja ihmiskaupan vaarassa olevia työläisiä Bangladeshissa. Voidaan tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Miestenpiirin tapaaminen on ensi tiistaina 14.3 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa. Vieraana on evankelis-luterilainen Helsingin hiippakunnan emerituspiispa ja Helsingin yliopiston emeritusprofessori Eero Huovinen, joka puhuu ekumeniasta. Tervetuloa

Raamattupiiri perustetaan seurakunnassamme. Raamattupiirin ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 15.3 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa. Tästä lähtien Raamattupiiri kokoontuu kuukauden kolmantena keskiviikkona. Kaikki Raamatusta kiinnostuneita ovat tervetulleita.

Tapaaminen Portugaliin lähteville nuorille on lauantaina 18.3 klo 10.00. Tapaaminen alkaa messulla kirkossa. Kutsumme tapaamiseen myös nuorten vanhemmat.

Messu malayalam kielellä vietetään lauantaina 18.3 klo 11.00.

Messu Unkarin kielellä on lauantaina klo 16.00.

Messu Hyvinkäällä, Vanhassa kirkossa on lauantaina 18.2 klo 16.00.

Kaikki aamumessut vietetään suomeksi tiistaista 14.3 alkaen.

Messu saksaksi on sunnuntaina 19.3 klo 14.30.

Ristintien hartaus suomeksi vietetään paastonaikana perjantaisin iltamessun jälkeen ja sunnuntaisin klo 9.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo