This post is also available in: English (Englanti) Svenska (Ruotsi) Polski (Puola) Vietnamese (Vietnam)

Rohkaisemme kaikkia seurakuntalaisia osallistumaan parannuksen sakramenttiin ennen pääsiäistä. Rippitilaisuus alkaa klo 16.45 arkisin ja puoli tuntia ennen messua lauantaisin ja sunnuntaisin.

Paastonaikana järjestetään keräys Suomen Caritaksen kehitysyhteistyölle. Caritas tekee työtä rauhan, yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän puolesta. Sinun lahjoituksesi tukee naisten ruokaturvaa Keniassa, pienviljelijäperheiden sopeutumista ilmastonmuutokseen Nepalissa, ympäristöoikeudenmukaisuutta Myanmarissa ja ihmiskaupan vaarassa olevia työläisiä Bangladeshissa. Voidaan tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Pyhän Joosefin juhlapyhä on maanantaina 20.3. Messu on klo 8.00 ja 18.00.

Herran syntymän ilmoittamisen juhlapyhä on lauantaina 25.3. Messu on klo 10.00 ja 12.00. Maltan ritarit osallistuvat messuun klo 12.00. Sen jälkeen on tapaaminen seurakuntasalissa Maltan ritareiden toiminnasta kiinnostuneille.

Pyhäkoulu lapsille on sunnuntaina 26.3 klo 10.00 seurakuntasalissa ja sen jälkeen lastenmessu klo 11.30 kirkossa.

Ristintien hartaus suomeksi vietetään paastonaikana perjantaisin iltamessun jälkeen ja sunnuntaisin klo 9.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo