This post is also available in: English (Englanti) Svenska (Ruotsi) Polski (Puola) Vietnamese (Vietnam)

Rohkaisemme kaikkia seurakuntalaisia osallistumaan parannuksen sakramenttiin ennen pääsiäistä. Rippitilaisuus alkaa klo 16.45 arkisin ja puoli tuntia ennen messua lauantaisin ja sunnuntaisin.

Paastonaikana järjestetään keräys Suomen Caritaksen kehitysyhteistyölle. Caritas tekee työtä rauhan, yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän puolesta. Sinun lahjoituksesi tukee naisten ruokaturvaa Keniassa, pienviljelijäperheiden sopeutumista ilmastonmuutokseen Nepalissa, ympäristöoikeudenmukaisuutta Myanmarissa ja ihmiskaupan vaarassa olevia työläisiä Bangladeshissa. Voidaan tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Marian Legioona kokoontuu maanantaisin iltamessun jälkeen seurakuntasaliin.

Ristintien hartaus suomeksi vietetään perjantaina 31.3. iltamessun jälkeen.

Retretti vietnamiksi on lauantaina 1.4 klo 12.00 alkaen.

Ensikommuunio- ja vahvistusopetus on lauantaina 1.4. Ensikommuuniolasten vanhempien tapaaminen on lauantaina aamumessun jälkeen kirkossa.

Nuortenilta on lauantaina 1.4. klo 18.00 seurakuntasalissa.

Ensi sunnuntai 2.4. on Herran kärsimisen palmusunnuntai. Palmusunnuntaina juhlimme Jeesuksen voittoisaa Jerusalemiin saapumista. Palmun oksien siunaus alkaa klo 10.00 englantilaisen koulun edessä, sen jälkeen on riemullinen kulkue kirkkoon ja päämessu. Voidaan tuoda omat palmun tai pajun oksat siunattavaksi. Ei ole ristintien hartautta ennen päämessua eikä messua ruotsiksi ensi sunnuntaina.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa on sunnuntaina 2.4. klo 16.00.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo