Ilmoittautuminen vahvistuskurssille

This post is also available in: English (Englanti)

Huom! Ikäryhmä on päivitetty!
Oletko kahdeksasluokkalainen nuori tai sitä vanhempi, etkä ole vielä saanut vahvistuksen sakramenttia? Onko tällaisen nuoren vanhempi? Pyydämme ilmoittautumaan tai ilmoittamaan lapsesi vahvistuksen sakramenttiin valmistavalle kurssille. Voitte hoitaa ilmoittautumisen seurakunnan kansliaan (puh. 09-2411633 tai maria@katolinen.fi) tai isä Martille (puh. 050-5478805).

Syksyn kurssikerrat ovat la 9.9., 14.10., 11.11., ja 9.12 klo 15:30-17:15. Kurssi kestää n. vuoden. Siinä tutustutaan erityisesti siihen lahjaan, jonka nuoret tulevat saamaan vahvistuksen sakramentissa, mutta myös Pyhän Hengen toimintaan ihmisen elämässä yleisesti. Kurssi tähtää siihen, että nuori voi saada sakramentista mahdollisimman paljon hengellistä hyötyä. Kurssiin kuuluu myös säännöllinen osallistuminen sunnuntaimessuun ja tutustuminen seurakunnan toimintaan, erityisesti nuorteniltoihin. Aiomme järjestää vahvistusnuorille myös kesäleirin kesäkuun alkupuolella. Mukana vahvistuskurssilla isä Martti Savijoki SCJ ja muita aikuisia mentoreja.
Vahvistuksen sakramenttia vietetään näillä näkymin lokakuussa 2024.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo