This post is also available in: English (Englanti)

Aamumessut vietetään arkisin klo 7.30 maanantaista 14.8 alkaen. Aamurukous alkaa klo 7.00.

Autuaan Neitsyt Marian taivaaseen ottamisen juhla vietetään tiistaina 15.8.

Hiippakuntajuhlaa vietetään lauantaina 19.8.2023 Turussa. Juhlallinen messu Turun tuomiokirkossa alkaa klo 11.00. Messun jälkeen on lounas (hinta 5 euroa) ja klo 15.00 on mariaaninen hartaus Koroisten Maarian kirkossa.

On vielä vapaita paikkoja bussissa. Voi ilmoittautua Pyhän Marian kansliaan (puh. 09-2411633, maria(ät)katolinen.fi) tai kirjoittamalla nimen kirkon ilmoitustaululla olevaan listaan.

Bussi lähtee Pyhän Marian kirkon edestä klo 8.30, paluu n. klo 17.45. Bussimatkan hinta on 25 euroa. Matkan voi maksaa käteisellä, pankkitilille tai MobilePaylla 47373 viestillä ”bussimatka Turku”.

Jos kolmasluokkalainen tai sitä vanhempi lapsesi ei ole vielä saanut ensikommuuniota, pyydämme ilmoittamaan hänet ensikommuunioon valmistavaan opetukseen. Opetus alkaa 9. syyskuuta ja se pidetään kerran kuussa lauantaisin ensikommuunioon asti. Ilmoittautumiset seurakunnan kansliaan (puh. 09-2411633 tai maria(ät)katolinen.fi).

Pyydämme kaikkia kahdeksasluokkalaisten nuorten vanhempia ilmoittamaan nuorensa vahvistuksen sakramenttiin valmistavalle kurssille. Kurssi alkaa 9. syyskuuta klo 15.00. Myös kaikki sitä vanhemmat nuoret, jotka eivät ole vielä saaneet vahvistuksen sakramenttia, voivat osallistua kurssille. Voitte hoitaa ilmoittautumisen seurakunnan kansliaan (puh. 09-2411633 tai maria(ät)katolinen.fi).

Unkarilaisen lauluyhtyeen konsertti on torstaina 17.8 klo 19.30.

Pyhän Marian seurakunnan nimikkojuhla on sunnuntaina 20.8. Nimikkojuhla on hengellinen tapahtuma jolloin Jumala lahjoittaa siunauksensa niille, jotka ovat armon tilassa ja osallistuvat pyhään messuun kirkossamme.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo