This post is also available in: English (Englanti)

Adventin aikana on tärkeää, että jokainen katolilainen omistaa enemmän aikaa rukoukselle ja Raamatun lukemiselle. Rohkaisemme kaikkia seurakuntalaisia osallistumaan parannuksen sakramenttiin ennen Joulua.

Suomen Caritaksen tämänvuotinen adventtikeräys tukee lasten ja nuorten kerhoja Burkina Fasossa, jossa yli 2000 koulua on suljettu väkivaltaisten konfliktien vuoksi. Kerhoissa lapset saavat tukea, koulutusta ja toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Voit tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä ja enimmillään 20 ihmistä noudattaen annettuja hygieniamääräyksiä. Kasvomaskin käyttö on pakollista. On tärkeää, että yhteistilaisuuksiin ei osallistuta, jos on minkäänlaisia koronatartunnan oireita tai jos on ollut hiljattain tekemisissä altistuneen ihmisen kanssa. Kirkot ovat normaalisti auki henkilökohtaista rukousta varten.

Apostoli Andreaksen juhla on maanantaina 30.11.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on perjantaina 4.12. Sen johdosta Eukaristian sakramentin palvonta alkaa iltamessun jälkeen ja päättyy keskiyöllä.

Vietämme Suomen itsenäisyyspäivää ja kirkkomme vihkimisen vuosipäivää ensi sunnuntaina 6.12. Emerituspiispa Teemu Sippo SCJ viettää päämessun klo 10.00, jolloin kaksi uutta jäsentä liittyy katoliseen kirkkoon.

Kutsumme lapset joulunäytelmän harjoitukseen sunnuntaina 13.12 klo 11.30 alkavan messun jälkeen.

Tervetuloa adoraatioon Neitsyt Marian Tahrattoman Sydämen kunniaksi ensi lauantaina 5. joulukuuta kello 13.00–17.00. Adoraation aikana rukoillaan hyvitysrukouksia, ruusukkoa sekä kuunnellaan mietiskelyä.

 

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo