This post is also available in: English (Englanti)

Muistutamme, että messuihin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä seurakunnan verkkosivun kautta. Jos kaikki paikat ovat varattuja, seurakuntalainen voi pyytää papilta ehtoollista messun ulkopuolella. Kasvomaskin ja käsidesin käyttö on pakollista. Täytyy noudattaa turvavälejä myös kommuunion jakamisen aikana.

Suomen Caritaksen paastokeräys tukee nuoria ympäristön ja ihmisoikeuksien puolustajia Myanmarissa. Voimme tehdä lahjoituksen Suomen Caritaksen verkkosivuilla, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Herran syntymän ilmoittamisen juhlapyhä on ensi torstaina, 25.3. Messu alkaa klo 18.00.

Ristintien hartaus suomeksi on perjantaina iltamessun jälkeen.

Paastonajan katumushartaus ja rippi on ensi lauantaina, 27.3, klo 11.00.

Retretti vietnamiksi on ensi lauantaina, 27.3, klo 12.00 – 17.00.

Ensi sunnuntai on Herran kärsimisen palmusunnuntai. Palmusunnuntaina juhlimme Jeesuksen voittoisaa saapumista Jerusalemiin. Koronatilanteen takia ei ole kulkuetta ulkona ennen päämessua. Palmun oksat siunataan kirkossa. Voidaan tuoda omat palmun tai pajun oksat siunattavaksi. Ei ole ristintien hartautta ennen päämessua.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhäkouluun ensi sunnuntaina 28.3 klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo