This post is also available in: English (Englanti)

Adventin aikana on tärkeää, että jokainen katolilainen omistaa enemmän aikaa rukoukselle ja Raamatun lukemiselle. Rohkaisemme osallistumaan parannuksen sakramenttiin ennen Joulua. Kutsumme kaikki seurakuntalaiset yhden päivän retriittiin lauantaina 18.12 klo 10.00 alkaen. Retriitin teemana on: ”Jumalan kaipaus Adventin ytimenä”. Ilmoittautumiset kansliaan.

Suomen Caritaksen tämänvuotinen adventtikeräys tukee erityistarpeisten lasten koulumatkaa Libanonissa. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla www.caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Vietämme Suomen itsenäisyyspäivää ja kirkkomme vihkimisen vuosipäivää ensi maanantaina 6.12. Kuoromme vieraana klo 10.00 alkavassa messussa laulaa Cantores Minores – alumnikuoro. Kuoro esittää juhlapäivän teeman mukaiset kappaleet.

Autuaan Neitsyt Marian perisynnitön sikiämisen juhlapyhä on ensi keskiviikkona 8.12. Messu on klo 8.00 ja 18.00.

Synodin aiheita käsiteltävä tapaaminen järjestetään ensi keskiviikkona 8.12 klo 18.45 seurakuntasalissa. Kaikki ovat tervetulleita.

On avattu Internet-sivu, johon voi kirjoittaa näkemyksensä synodiin liittyvistä kysymyksistä. Kysymysalustan linkin saa klikkaamalla synodin logoa seurakunnan Internet-sivulla.

Sakramenttiopetus ensikommuunion ja vahvistuksen sakramenttia varten on ensi lauantaina 11.12.

Messu Karjaalla, pyhän Katariinan kirkossa vietetään ensi lauantaina 11.12 klo 14.00.

Kutsumme lapset joulunäytelmän harjoitukseen ensi sunnuntaina 12.12 klo 11.30 alkavan messun jälkeen.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 2.12.2021 antanut uuden määräyksen koronaepidemian torjumiseksi. Määräys on voimassa 4.12.-31.12.2021.
Määräys ei suoraan koske kirkon liturgista tai katekeettista elämää, mutta kirkon muussa toiminnassa sitä on noudatettava. Tämä tarkoittaa, että kirkollisten yhteisöjen järjestämissä muissa tilaisuuksissa on seurakunnissa noudatettava 20 ihmisen kokoontumisrajoitusta tai otettava käyttöön koronapassi.
Messuissa ja muissa liturgioissa sekä kaikessa katekeesissa pätevät toistaiseksi seuraavat säännöt Pyhän Henrikin katedraaliseurakunnassa ja Pyhän Marian seurakunnassa:
– Tullaan paikalle vain terveenä.
– Huolehditaan käsi- ja yskimishygieniasta.
– Käytetään maskia.
– Pidetään etäisyyttä muihin ihmisiin.
Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo