This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Vincent de Paulin muistopäivä on tiistaina 27.9, pyhien arkkienkelien Mikaelin, Gabrielin ja Rafaelin juhla on torstaina 29.9, pyhän Hieronymuksen muistopäivä on perjantaina ja pyhän Jeesus-lapsen Teresan muistopäivä on lauantaina 1.10.

Emerituspiispa Teemu Sippo SCJ viettää messun sunnuntaina 2.10 klo 10.00 ja toimittaa vahvistuksen sakramentin nuorille.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa on sunnuntaina 2.10 klo 16.00.

Seurakunnan kuoro CHORUS SANCTAE MARIAE toivottaa uusia laulajia mukaan iloiseen joukkoonsa! Kuoro laulaa sunnuntain päämessussa sekä muissa juhlallisissa messuissa ja tilaisuuksissa. Kuoro harjoittelee maanantaisin klo 16.30–18.00 seurakuntasalissa. Sinä voit olla joko tottunut kuorolaulaja joka laulaa nuoteista tai laulamisesta kiinnostunut. Koelaulu järjestetään kaikille uusille laulajille. Ota yhteyttä kanttoriimme Ann-Catrin Weckströmiin.

Seurakuntalainen Anna Marjaana Koponen on nukkunut pois. Hautajaiset järjestetään 29.10.2022 klo 12.00 Pyhän Marian kirkossa.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo