This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Marian seurakunta järjestää seurakuntaneuvoston vaalit. Vaaleissa valitaan enintään 10 jäsentä seurakuntaneuvostoon, jonka toimikausi kestää viisi vuotta. Äänioikeutettuja ovat kaikki 18 vuotta täyttäneet seurakunnan jäsenet. Ehdokkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt, kirkon täydessä yhteydessä elävä Pyhän Marian seurakunnan jäsen, joka tunnetaan vahvasta uskostaan, korkeasta moraalistaan ja harkitsevaisuudestaan.
Seurakunnan jäsen voi itse ilmoittautua ehdokkaaksi tai ilmoittaa toisen tämän seurakunnan jäsenen, jos tämä kirjallisesti vahvistaa suostumuksensa ehdokkuuteen. Ehdokkaat pitää ilmoittaa kirkkoherralle kirjallisesti 14.11.2022 mennessä. Lomakkeita ehdokkaaksi asettumista varten saa Pyhän Marian kirkosta, kansliasta, seurakunnan verkkosivulta ja seurakuntasalista.
Ehdokasluettelo julkaistaan kirkossa ja verkkosivulla. Vaalilipukkeet lähetetään seurakuntalaisille. Vaaleissa voi äänestää joko lähettämällä äänestyslipukkeen postitse tai tuomalla sen kirkkoon. Äänestys alkaa 1.12.2022 ja päättyy 21.12.202. Sen jälkeen julkaistaan vaalien tulokset.
Seurakuntaneuvoston tehtävä on kirkkoherran johtamana huolehtia seurakuntaelämästä ja tukea ja edistää sitä, tuoda esille seurakuntalaisten mielipiteitä sekä esittää suosituksia ja mielipiteitä muille hiippakunnan elimille ja neuvostoille. Yksi seurakuntaneuvoston jäsen valitaan hiippakunnan pastoraalineuvostoon edustamaan seurakuntaa.

Miestenpiirin tapaaminen on tiistaina 11.10 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Marian Legioonan ryhmä kokoontuu perjantaisin iltamessun jälkeen seurakuntasaliin.

Messu Hyvinkäällä, Vanhassa kirkossa, vietetään lauantaina 15.10 klo 16.00.

Messu saksan kielellä vietetään sunnuntaina 16.10 klo 14.30.

Kutsumme kaikki 14–30 vuotiaat nuoret osallistumaan Maailman nuortenpäiville ensi vuonna Portugalissa. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo