This post is also available in: English (Englanti)Svenska (Ruotsi)Polski (Puola)Vietnamese (Vietnam)

Paastonaika alkaa keskiviikkona 22.2. Paastonaika on kääntymyksen ja hengellisen uudistumisen aikaa, joka valmistaa meidät Pääsiäisen viettoon.

Tuhkakeskiviikko on paasto- ja abstinenssipäivä. Paasto merkitsee sitä, että nautitaan ainoastaan yksi tavallinen ateria ja muista aterioista vähän yli puolet tavallisesta. Paastoon velvoitetaan kaikkia 18 vuotta täyttyneitä 60. ikävuoteen asti. Abstinessi on liharuuasta pidättäytymistä. Siihen velvoitetaan kaikkia 14 vuotta täyttyneitä.

Pyhä messu on keskiviikkona klo 8.00 englanniksi ja klo 18.00 suomeksi. Yle televisio nauhoittaa tuhkakeskiviikon iltamessun ja lähettää sen seuraavana sunnuntaina klo 10.00. Messujen aikana jaetaan kaikille tuhkaa. Paastonaikana keräämme paastouhrin.

Ristintien hartaus suomeksi on paastonaikana perjantaisin iltamessun jälkeen ja sunnuntaisin klo 9.30.

Fides-lehden uusi numero on ilmestynyt paperisena versiona ja on saatavissa kirkon eteisestä.

Pyhän Elisabetin luostarin nunnat Valkovenäjältä järjestävät myyjäiset sunnuntaina 19.2. seurakuntasalissa. Kaikki varat menevät hyväntekeväisyyteen.

Kutsumme 13–19-vuotiaita nuoria osallistumaan nuorten iltaan lauantaina 25.2 klo 18.00 seurakuntasalissa.

Pyhäkoulu lapsille on sunnuntaina 26.2 klo 10.00 seurakuntasalissa.

Nuoret katolilaiset, jotka lähtevät Maailman nuortenpäiville Portugaliin tarvitsevat taloudellista tukeamme. Lahjoitukset voidaan lähettää hiippakunnan pankkitilille – lisää tietoja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo