This post is also available in: English (Englanti)Svenska (Ruotsi)Polski (Puola)Vietnamese (Vietnam)

Paastonaikana järjestetään keräys Suomen Caritaksen kehitysyhteistyölle. Caritas tekee työtä rauhan, yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän puolesta. Sinun lahjoituksesi tukee naisten ruokaturvaa Keniassa, pienviljelijäperheiden sopeutumista ilmastonmuutokseen Nepalissa, ympäristöoikeudenmukaisuutta Myanmarissa ja ihmiskaupan vaarassa olevia työläisiä Bangladeshissa. Voidaan tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Uuden seurakuntaneuvoston kokous on maanantaina 27.2 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa. Toivotamme neuvoston jäsenille Pyhän Hengen johdatusta.

Marian Legioona kokoontuu tästedes maanantaisin iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Maria-klubi on keskiviikkona 1.3. Messu alkaa klo 14.00 ja tapaaminen on messun jälkeen seurakuntasalissa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikkojen tapaaminen on torstaina 2.3 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Adoraatio Jeesuksen Pyhän Sydämen kunniaksi on perjantaina 3.3 iltamessun ja ristitien jälkeen ja kestää kello kahteenkymmeneenkahteen.

Ristintien hartaus suomeksi vietetään paastonaikana perjantaisin iltamessun jälkeen ja sunnuntaisin klo 9.30.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa vietetään sunnuntaina 5.3 klo 16.00.

Nuoret katolilaiset, jotka lähtevät Maailman nuortenpäiville Portugaliin toivovat taloudellista tukeamme. Lahjoitukset voidaan lähettää hiippakunnan pankkitilille – lisää tietoja ilmoitustaululla.

On mahdollista maksaa kolehti, uhrikynttilä- tai kahvimaksu Mobile Pay sovelluksella käyttäen numeroa 47373 tai pankkikortilla seurakuntasalissa.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo