Siunattua Pääsiäistä!

This post is also available in: English (Englanti)Svenska (Ruotsi)Polski (Puola)Vietnamese (Vietnam)

Kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka ovat auttaneet toteuttamaan pyhän viikon liturgian. Kiitämme sakastinhoitajia, kanttoria, kuoroa, messunpalvelijoita, lukijoita, kiitämme niitä, jotka hoitivat kukkien koristelun kirkossa ja seurakuntasalissa.

Koko seuraava viikko kuuluu pääsiäisoktaaviin.

Pääsiäismaanantaina on messu suomeksi klo 10.00 ja klo 18.00.

Miestenpiirin tapaaminen on tiistaina 11.4 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Pääsiäisliturgia ukrainaksi on lauantaina 15.4 klo 14.30.

Pyhä Messu unkarin kielellä on lauantaina 15.4 klo 16.00 pyhän Henrikin katedraalissa.

Messu Hyvinkäällä, Vanhassa kirkossa on lauantaina 15.4 klo 16.00.

Nuortenilta on lauantaina 15.4 klo 18.00 seurakuntasalissa.

Jumalan laupeuden juhla vietetään ensi sunnuntaina 16. huhtikuuta. Pyhä Faustina Kowalska sai Jeesukselta (1935) kehotuksen levittää maailmaan uskoa ja luottamusta Hänen jumalalliseen laupeuteensa – ja Jeesus kertoi, mitä ja miten tulisi rukoilla. Jumalan laupeuden sunnuntaina voidaan saada täydellinen ANE, jos käy ripittäytymässä ja kommuuniolla sinä päivänä ja rukoilee paavin rukousaiheiden puolesta. Ane poistaa osittain tai kokonaan sakramentaalisessa ripissä jo sovitettujen syntien ajalliset rangaistukset, jotka muuten jäisivät kiirastulessa suoritettaviksi.

Toivotamme teille kaikille siunattua pääsiäissunnuntaina ja koko pääsiäisaikaa. Hyvää pääsiäistä kaikille!

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo