This post is also available in: English (Englanti)

Autuaan Neitsyt Marian, taivaan kuningattaren muistopäivä on tiistaina 22.8 ja pyhän apostoli Bartolomeuksen juhla on torstaina 24.8.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhäkouluun sunnuntaina 27.8 klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Koululaisten siunaus uuden lukuvuoden alussa on sunnuntaina 27.8 klo 11.30. Lapset voivat tuoda koulutarvikkeet siunattavaksi.

Jos kolmasluokkalainen tai sitä vanhempi lapsi ei ole vielä saanut ensikommuuniota, pyydämme ilmoittamaan hänet ensikommuunioon valmistavaan opetukseen. Opetus alkaa 9. syyskuuta ja se pidetään kerran kuussa lauantaisin ensikommuunioon asti. Ilmoittautumiset seurakunnan kansliaan (puh. 09-2411633 tai maria(ät)katolinen.fi).

Pyydämme kaikkia kahdeksasluokkalaisten nuorten vanhempia ilmoittamaan nuorensa vahvistuksen sakramenttiin valmistavalle kurssille. Kurssi alkaa 9. syyskuuta klo 15.30. Myös kaikki sitä vanhemmat nuoret, jotka eivät ole vielä saaneet vahvistuksen sakramenttia, voivat osallistua kurssille. Voitte hoitaa ilmoittautumisen seurakunnan kansliaan (puh. 09-2411633 tai maria(ät)katolinen.fi).

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo