This post is also available in: English (Englanti)

Isä Raimo Goyarrolan piispaksi vihkiminen tapahtuu Helsingin Johanneksenkirkossa (Korkeavuorenkatu 12) lauantaina 25.11.2023 klo 11.00 alkavan pyhän messun yhteydessä. Klo 14.00 on kaikille avoin vastaanotto (Tapahtumatalo Bank: Unioninkatu 20). Klo 17.00 on Hiippakunnan haltuunotto Pyhän Henrikin katedraalissa. Uusi piispa viettää juhlallista messua Pyhän Henrikin katedraalissa sunnuntai 26.11.2023 klo 11.00. Messun jälkeen kirkkokahvit Eiran aikuislukiossa (Laivurinkatu 3).

Autuaan Neitsyt Marian temppelissä käynnin muistopäivä on tiistaina 21.11.

Pyhän Cecilian, kirkkomuusikkojen suojelupyhimyksen muistopäivä on keskiviikkona 22.11. Kiitämme sydämellisesti urkuriamme Markku Mäkistä ja Ann-Catrin Weckströmiä sekä kaikkia kuorolaisia heidän erittäin tärkeästä palveluksesta seurakunnassamme. Olemme iloisia ja ylpeitä, että kirkossamme on niin kaunista ja korkealaatuista kirkkomusiikkia.

Karismaattinen rukous englannin kielellä järjestetään lauantaina 25.11. klo 14.00 alkaen.

Lauantaina 25.11 ei ole messua klo 10.00 piispan vihkimyksen takia.

Kristus, Kaikkeuden kuninkaan juhlapyhä on sunnuntaina 26.11.

Kutsumme lapset pyhäkouluun sunnuntaina 26.11. klo 10.00 seurakuntasalissa.

Tarvitsemme lisää apuvoimia kirkkokahvien järjestämiseen sunnuntaisin, lisätietoa ilmoitustaululla.

Kansainvälinen nuorten järjestö International Youth Cooperation Suomi järjestää avustuskampanjan jolla on mahdollisuus lahjoittaa joululahjan lapsille Meksikossa ja Perussa. Lisätietoa ilmoitustaululla.

Kutsumme kaikki lapset joulunäytelmän harjoitukseen sunnuntaina 10.12. lastenmessun jälkeen.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo