This post is also available in: English (Englanti)

Rohkaisemme kaikkia seurakuntalaisia osallistumaan parannuksen sakramenttiin ennen pääsiäistä. Rippitilaisuus alkaa klo 16.45 arkisin ja puoli tuntia ennen messua lauantaisin ja sunnuntaisin.

Vuoden 2024 paastokeräys kerätään Suomen Caritaksen kehitysyhteistyölle. Caritas tekee työtä rauhan, yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän puolesta. Sinun lahjoituksesi auttaa pienviljelijäperheiden sopeutumista ilmastonmuutokseen Nepalissa ja ihmiskaupan vaarassa olevia työläisiä Bangladeshissa. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Marian Legioona-ryhmä kokoontuu maanantaisin iltamessun jälkeen seurakuntasaliin.

Pyhän Joosefin juhlapyhä on tiistaina 19.3. Messu on klo 7.30 englanniksi ja klo 18.00 suomeksi.

Raamattupiiri suomeksi on keskiviikkona 20.3 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Ristintien hartaus suomeksi vietetään perjantaina 22.3 iltamessun jälkeen.

Karismaattinen rukousryhmä kokoontuu perjantaina 22.3 iltamessun ja ristintien jälkeen seurakuntasaliin.

Koulutus messunlukijoille englanniksi on lauantaina 23.3 klo 11.00 alkaen kirkossa.

Messunpalvelijoiden tapaaminen on lauantaina 23.3 klo 14.00 kirkossa.

Ensi sunnuntai 24.3. on Herran kärsimisen palmusunnuntai. Palmusunnuntaina juhlimme Jeesuksen voittoisaa Jerusalemiin saapumista. Palmun oksien siunaus alkaa klo 10.00 englantilaisen koulun edessä, sen jälkeen on riemullinen kulkue kirkkoon ja päämessu. Voidaan tuoda omat palmun tai pajun oksat siunattavaksi. Ei ole ristintien hartautta ennen päämessua eikä lastenmessua klo 11.30.

Pyhäkoulu lapsille on sunnuntaina 24.3 poikkeuksellisesti klo 9.45. Lapset osallistuvat kulkueeseen.

Piispa Raimo Goyarrola puhuu Academicum Catholicumin luentoillassa otsikolla ’Hengellinen ulottuvuus palliatiivisessa hoidossa’ torstaina 21.3. kello 19. Luentoa voi seurata joko paikan päällä Studium Catholicumin Angelicum-salissa tai etäyhteydellä Academicum Catholicumin YouTube-kanavalta. Tervetuloa.

Kutsumme kaikki naimisiinmenoa suunnittelevat parit avioliittokurssille. Avioliittokurssi on erittäin tärkeä osa avioliittoon valmistautumista. Avioliittokurssi alkaa tiistaina 2.4.2024 klo 18.45 seurakuntasalissa ja koostuu kuudesta tapaamisesta. Kurssi pidetään suomeksi ja englanniksi. Lisätietoja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo