This post is also available in: English (Englanti)Svenska (Ruotsi)Polski (Puola)Vietnamese (Vietnam)

Pyhä viikko alkaa palmusunnuntaina. Pyhän viikon aikana Jeesuksen kärsimyksen ja ylösnousemuksen tapahtumat ja koko pelastushistoria tulevat läsnä oleviksi jumalanpalvelusten ja rukoushetkien avulla. Viettäkäämme pyhä viikko rukoillen ja pohtien uskomme salaisuuksia:

  • krismamessu vietetään Pyhän Henrikin katedraalissa tiistaina 26.3 klo 18.00. Sen johdosta kirkossamme ei ole iltamessua
  • kiirastorstain juhlallinen eukaristian vietto alkaa klo 18.00. Kiirastorstai on kaikkien pappien juhla. Messun jälkeen on koko yön kestävä adoraatio. Yhteinen rukous nimeltä pyhä tunti alkaa klo 19.30. Rukous vietnamiksi alkaa klo 20.30. Adoraatiota varten on lista ilmoitustaululla, pyydämme, että yksityiset henkilöt ja ryhmät ilmoittaisivat rukouksensa ajankohdan ja kirjoittaisivat nimensä listalle. Tarvitaan rukoilijoita varsinkin yöllä.
  • pitkäperjantaina – ristintien hartaus alkaa klo 14.00, juhlallinen jumalanpalvelus Herran kärsimisen muistoksi on klo 15.00. Rippitilaisuus alkaa klo 14.00. Pitkäperjantai on paasto- ja abstinenssipäivä. Paasto tarkoittaa ruoan määrän vähentämistä ja abstinenssi liharuoista pidättymistä. Paastoamisvelvollisuus koskee täysi-ikäisiä siihen asti, kun he täyttävät 60 vuotta, abstinenssi 14 vuotta täyttäneitä.
  • rukous malajalamin kiellä on klo 10.30 ja rukous arabiaksi klo 18.00
  • pyhänä lauantaina – pääsiäisruoan siunaus klo 11.00. Pyhän pääsiäisyön vigilia alkaa klo 21.30 ja sen jälkeen on ruoan siunaaminen.
  • pääsiäissunnuntaina – piispan juhlallinen messu suomeksi klo 10.00, lastenmessu suomeksi klo 11.30, messua arabiaksi klo 13.00, messu vietnamiksi klo 14.30, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00

Rohkaisemme kaikkia seurakuntalaisia osallistumaan parannuksen sakramenttiin ennen pääsiäistä. Rippitilaisuus alkaa klo 16.45 maanantaina ja keskiviikkona, torstaina iltamessun jälkeen, perjantaina klo 14.00.

Kutsumme kaikki naimisiinmenoa suunnittelevat parit avioliittokurssille. Avioliittokurssi on erittäin tärkeä osa avioliittoon valmistautumista. Avioliittokurssi alkaa tiistaina 2.4.2024 klo 18.45 seurakuntasalissa ja koostuu kuudesta tapaamisesta. Kurssi pidetään suomeksi ja englanniksi. Lisätietoja ilmoitustaululla.

Toivotamme kaikille siunattua pyhää viikkoa, rauhaa ja hiljaisuutta pohtimaan pääsiäissalaisuuksia.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo