This post is also available in: English (Englanti)Svenska (Ruotsi)Polski (Puola)Vietnamese (Vietnam)

Autuaan Neitsyt Marian, kirkon äidin muistopäivä on maanantaina 20.5.

Pyhän Marian seurakunta viettää tänä vuonna perustamisen 70-vuotisjuhlaa. Perustetaan toimikunta, joka järjestää juhlavuoden tapahtumia. Kutsumme seurakuntalaisia osallistumaan sekä toimikunnan työhön että tapahtumien järjestämiseen. Toimikunnan kokous on tiistaina 21. toukokuuta iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Autuaan Hemmingin muistopäivä on keskiviikkona 22.5. Kirkossamme on messu klo 7.30 ja 18.00. Piispa Raimo Goyarrola viettää messun klo 18.00 Turun tuomiokirkossa. Muistakaamme pyytää autuaan Hemmingin esirukousta.

Gregorius yhdistys järjestää luennon aiheesta: ”Rukous katolisen elämämme ytimenä” keskiviikkona 22.5. klo 18.45 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Jeesus Kristus, ylimmäisen ja iankaikkisen papin juhla on torstaina 23.5.

Pyhäkoulu lapsille on sunnuntaina 26.5 klo 10.00 seurakuntasalissa.

Messu lapsille ja ensikommuuniojuhla on sunnuntaina 26.5 klo 11.30.

Seurakuntamme järjestää nuorten kesäleirin 13–19-vuotiaille 6.-9.6.2024 Sastamalan Leirikartanossa ja Tampereella. Osallistumismaksu 100 euroa (sis. matkat). Lisätietoa leiristä ja ilmoittautuminen: https://nuortenilta.scj.fi/kesaleiri2024/

Suomen Caritas toivoo lahjoituksia lasten ja nuorten kesäleirejä varten. Yhä useampi lapsi ja nuori tulee vähävaraisesta perheestä ja he hakevat tukea Caritakselta osallistuakseen leireille. Lisätietoa ilmoitustaululla.

Pyhiinvaellus Köyliöön kävellen alkaa perjantaina 14. kesäkuuta. Messu vietetään pyhän Henrikin surmapaikalla sunnuntaina 16. kesäkuuta klo 13.00. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo